TRABZON / ARSİN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

May

Okulumuz 3/B Sinifi öğrencilerimiz Sınıf Öğretmeni Hüseyin SEN önderliğinde anneler günü programı hazırladılar.Velilerimizin izlerken büyük zevk aldığı bu program için 3/B sınıfını ve öğretmenimizi kutluyoruz.

May

Sağlık Bakanlığının Yaşama  Yol  Ver kampanyası kapsamında 112 sağlık ekibi okulumuzda 3. SINIF öğrencilerimize Hayat kurtarmaya sen de yardimci ol slogani hakkinda bilgi verdiler, sunumlar yaptilar.Ambulans tanıtımı yaptılar.Trafikte Ambulans siren sesi duyulunca neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler verildi.Ekibe teşekkür ediyoruz.

May

Anasınıfılarımız, velilerimizin katılımıyla Şehir Müzesine ve 100. Yıl Parkına sınıf gezisi düzendi

May

Mehmet Akif Ersoy ilkokulu öğrencileri satranç turnuvası 07/05/2018 11/05/2018 tarihleri arası yapıliyor.Kiyasiya mücadele sonunda dereceye giren öğrenciler Cuma günü ödüllendirilecektir.Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

4/B Sınıfı öğrencilerimiz  ve Sınıf Öğretmeni Demet ÖZAK  velilerimizin de katılımıyla güzel bir gün geçirdiler.Dört yıllık birlikteliğin son ayında herkes çok mutlu bir günde beraber oldu.Velilerimizin de katkılarıyla  mezuniyet şenliği yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ediyor öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

2/A Sınıf Öğretmenimiz Aysun CANTÜRK ve velilerimiz öğrencilerimize çok güzel bir gün yaşattılar. Öğrenci ve velilerimiz Trabzon´un değişik yerlerini gezdikten sonra piknik yaptılar.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 1/A ve 1/B sınıfı öğrenci ve velileri güzel bir gün geçirdiler .Sınıf öğretmenlerimiz Hurhan YILDIZ ve Nurdan KARAOSMANOĞLU´ na bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLIK  VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

Okulumuzda 23 Nisan Ulusual Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında  okulumuza  5 dalda 9  madalya kazandıran öğrencilerimiz de kutluyor başarılarının devamını diliyoruz

Mrt

Bugünden Geleceğe Yeşeren Tohumlar Projesi kapsamında okul bahçemize anasınıfı öğrencilerimiz fidan dikti. Fidanlarini alan anasınıfı öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Mrt

Sinif Ögretmenimiz Hüseyin SEN gözetiminde ögrencilerimiz derste ögrendiklerini uygulamaya geçirdiler.Ögrencilerimiz grup halinde çevre temizliği yaptılar.Ögrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Orman Haftasının önemini anlamak ve kavramak için 2/A sınıfı öğrencileri Cimcime ismini koydukları çam fidanını okul bahçemize sınıf öğretmenimiz Aysun CANTÜRK gözetiminde fidan diktiler.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Arsin devlet hastanesinde görev yappmakta olan diyetisyen Şule hanım tarafından okulumuzda ilkokul öğrencilerimize dengeli ve sağlıklı beslenme konusunda eğitim verildi.Bu eğitimde öğrencilerimiz eğitici filmler izlerken değişik spor hareketleri yaptılar. Öğrencilerimize sağlıklı ve dengeli beslenme broşürleri dağıtıldı.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Mrt

2. Sınıf öğrencilerimize bu güzel etkinliği yapan sınıf öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Mrt

9 Mart Cuma Günü 2/B sınıfı öğrencilerimiz ve aile üyeleriyle birlikte okulumuzda toplu doğum günü etkinliği ile eğitsel oyun etkinliği gerçekleştirdik. Neşeli anların yaşandığı etkinlikte öğrencilerimiz ve aileriyle birlikte bol bol eğlenerek vakit geçirdirdiler. Programı hazıryan sınıf öğretmemize ve etkinliğe katılan velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"ISMAIL KÖY TATILINDE"isimli tiyatro gösterisi konferans salonumuzda serilendi.Ilkokul öğrencilerimiz bu tiyatroyu zevkle izlediler.