TRABZON / ARSİN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Değerli Velilerimiz.

Öğretmenlerimiz ile yapacağınız görüşmelerin daha planlı ve verimli olması sebebi ile öğretmen veli görüşme Randevu sistemini kullanımınıza açtık.

Okulumuz web adresi adresi üzerinden ; bağlantılar ; okuldan randevu al sekmesi tıklanarak yönlendirilen sayfadan e-devlet şifresi ile giriş yapılarak görüşmek istediğiniz öğretmen ile randevu oluşturabilirsiniz.

Randevu sistemi Hakkında Bilgilendirme;

1. Öğretmen veli görüşme zaman çizelgesi üzerinde belirtilen gün ve saat aralığında randevu oluşturulmaktadır.
2. Görüşme süreleri 20 dakika ile sınırlıdır.
3. Bir öğretmen ile aynı gün en fazla 3 veli randevu oluşturabilir.
4. Oluşturulacak randevu öğretmenin görüşme gününe denk gelen ilk gün oluşturulacaktır.
5. Randevu oluşturulduğunda tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ 20 ŞUBAT 2024

Ara

MİM Tiyatro Sanat Grubu okulumuzda öğrencilere ''Karagöz ve Hacivat Gölge Perdesinde'' adlı oyunu sergilediler.

Ara

Arsin Milli Eğitim Müdürlüğünce  yürütülen  ''Arsin Velileri Okuyor'' kitap okuma yarışması için ; kitaplar okulumuza gelmiş olup 2 kitap 165 TL karşılığında okul müdürlüğünden teslim alınabilir.

Yarışmaya https://meb.ai/UZG5Z89 bağlantısı üzerinden ya da ana sayfada bulunan bağlantıdan başvuru yapabilirsiniz.

Yarışma;

17 Şubat 2024

Saat 11.00 da

Arsin Atatürk İlkokulunda yapılacaktır.

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Kutlama Programı okulumuzda düzenlendi.

Eyl

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz Üstündağ okulumuzu ziyeret ederek , haftanın başlangıcında bayrak törenine katıldı. Törenin ardından  okulumuz birinci sınıf öğrencilerini ziyaret ederek başarılar diledi.

Mehmet Akif Ersoy İlk & Ortaokulu olarak ; Sayın müdürümüze teşekkür ediyoruz.